Noël S. Keulen

Opleiding

Noël studeerde in 2006 af aan de acteursopleiding van ArtEZ Toneelschool Arnhem. Zijn afstudeervoorstelling Alpha Centauri, regie: Gerardjan Rijnders, won de IT’s publieksprijs.

Theater

Na zijn afstuderen speelde Noël o.a. in Jan Rap en z’n Maat, regie: Peter de Baan, Karakter, regie: Peter Sonneveld, De Verlichting is Stuk, regie: Floris van Delft, Saltimbank en Starbugs, regie: Joeri Vos, De Ondergang Van en Holland redt Syrië, regie: Isil Vos, Lange Dagreis naar de Nacht, Glengarry Glen Ross en Mightysociety8, regie: Eric de Vroedt, Al Mijn Zonen, regie: Thibaud Delpeut en de Oerolvoorstelling Home Sweet Home, regie: Ria Marks. Hij speelde 1,5 jaar de rol van Victor in Soldaat van Oranje, regie Theu Boermans en was afgelopen najaar te zien als transgender Hansje in de alom bejubelde voorstelling De Onrendabelen, regie Marcus Azzini. De Onrendabelen is deel 1 uit het drieluik Goede Bedoelingen van regisseur/schrijver Joeri Vos. Noël was vorig seizoen weer in de rol als Hansje te zien in deel 3, De Lankmoedigen.

Televisie / Film

Op tv was Noël te zien in o.a. Van God Los (BNN), Flikken Maastricht (TROS), Moordwijf (RTL) Villa Achterwerk (VPRO) en Danni Lowinski (SBS). Hij speelde in twee speelfilms van Sander Burger, Olivier Etc. (2007) en Hunting en Zn. en de hoofdrol in diens NTR KORT film Wil.
Noël was o.a. ook te zien in de televisiecommercials van Bolletje “Middelvinger” en Volkswagen “Servicedialoog” en is het gezicht van de commercials van Klene Drop en Kips.

In 2015 was Noël te zien zijn in Gluckauf, regie: Remy van Heugten, de grote winnaar van het NFF in Utrecht. Ook speelde hij Anton in de familiefilm de Boskampi’s, regie: Arne Toonen. De Boskampi’s heeft vele buitenlandse nominaties en prijzen gewonnen en was ondermeer te zien op het prestigieuze Sundance Festival. Ook was Noël met een gastrol te zien in de serie Odds van RTL5. In het najaar van 2019 was Noël te zien in de nieuwe BNNVARA-serie Harkum, in de regie van Jelle de Jonge.

Foto's

Video's
Andere TvC'ers