Noël S. Keulen

Opleiding

Noël studeerde in 2006 af aan de acteursopleiding van ArtEZ Toneelschool Arnhem.

Theater

Noël speelde in voorstellingen zoals Jan Rap en z’n Maat, regie: Peter de Baan, Karakter, regie: Peter Sonneveld, De Verlichting is Stuk, regie: Floris van Delft, Saltimbank, De Lankmoedigen, regie: Joeri Vos, De ondergang van, regie: Isil Vos, Al Mijn Zonen, regie Thibaud Delpeut, Glengarry Glen Ross, Mightysociety8, regie: Eric de Vroedt, en de Oerolvoorstelling Home Sweet Home, regie: Ria Marks. Hij speelde 1,5 jaar de rol van Victor in Soldaat van Oranje, regie Theu Boermans

Ook was hij te zien als transgender Hansje in de alom bejubelde voorstelling De Onrendabelen, regie Marcus Azzini. Noël kwam terug voor de centrale rol van Hansje in het laatste deel van het drieluik Goede Bedoelingen, De Lankmoedigen.

Tv

Noël was onder andere te zien in Moordvrouw (RTL), Flikken Rotterdam én Maastricht (TROS), Bellicher : CEL (VPRO), Harkum (BNNVARA) en hij speelde de hoofdrol in de NTR KORT film WIL (2011) regie: Sander Burger.

Daarnaast is hij te zien in Bolletje, Volkswagen, Toyota en Klene-reclames.

Film

In 2016 was Noël te zien als Anton in de familiefilm De Boskampi’s, regie: Arne Toonen. De Boskampi’s heeft vele buitenlandse nominaties en prijzen gewonnen en was onder meer te zien op het prestigieuze Sundance Festival.

Als enige Nederlandse Film in de Tiger Competitie van het IFFR ging in 2017 Quality Time van Daan Bakker in première, waarin Noël één van de hoofdrollen speelde. Deze ontving unaniem lovende recensies en won onder meer de Youth Jury Award. De film is te zien via cinetree.nl

Hij is te benaderen voor film en tv en daarnaast ontwikkelt hij zich momenteel verder als beeldend kunstenaar en schrijver aan de Gerrit Rietveld Academie, DOGTIME (avondopleiding).

Foto's

Video's
Andere TvC'ers