TvC'ers

TvC Agency

Contact

TvC Agency is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie
TvC Agency is aangesloten bij de Dutch Academy for Film

TvC’ers Jonathan Demoor en Roben Mitchell in nieuwe musical MELK van Stichting NANOEK

📸@magicbrackets

MELK – een ‘motherfokking’ musical 

Niemand is van nature moeder; je wordt het. Met vallen en opstaan.

MELK is een brave new musical over liefde, woede, spijt, teleurstelling en blijdschap, waarin het moederschap in al haar facetten wordt verteld.

Je volgt een moeder die uit wanhoop in haar kofferbak gaat liggen, de enige plek waar ze echt niets meer moet. Ouders die niet alleen hun kind verliezen, maar langzaam ook elkaar. Een hoogzwangere vrouw die zich staande probeert te houden tussen de verwachtingen van haar eigen familie en tegelijkertijd wordt bedolven onder Instagram-adviezen en momfluencers. De persoon die geen kinderen wil, het stel bij wie het niet lukt, de vrouw bij wie het er gewoon nooit van gekomen is.

Na het zien van deze ‘motherfokking’ musical kijk je met een andere blik naar je moeder, jezelf en die irritante vrouw met het krijsende kind in een vliegtuig.

MELK is een musical die volledig meebeweegt op elektronische muziek vol eerlijkheid, lef en humor, gemaakt en verteld door een collectief van explosief musicaltalent.

De speellijst vind je hier.

📸@magicbrackets

📸@magicbrackets

error: Op de inhoud en afbeeldingen op deze site rust auteursrecht. Voor gebruik van het (beeld)materiaal kunt u contact opnemen met tsilla@tvcagency.nl