TvC'ers

TvC Agency

Contact

TvC Agency is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie
TvC Agency is aangesloten bij de Dutch Academy for Film

TvC’er Sjoerd Spruijt in nieuwe voorstelling Bleeding Love!

TvC’er Sjoerd Spruijt is vanaf 1 oktober te zien in de voorstelling Bleeding Love van Nick Bruckman/Grand Theatre Groningen.

De onervaren David zoekt een man met wie hij een leven kan opbouwen. In een park aan de rand van de stad ontmoet hij de zwijgzame Gé. Ze zien iets in elkaar dat ze nooit eerder gevonden hebben. Als echter blijkt dat Gé seropositief is brengt dit deze prille relatie zo ver uit balans dat het stel steeds extremere pogingen moet ondernemen om elkaar terug te vinden. Hun zoektocht naar spanning ontketent uiteindelijk een schokgolf met onomkeerbare gevolgen.

Veilig bestaat niet als je samen bent.
Veilig ben je alleen…
Alleen.

Aan het begin van de 21e eeuw wordt Nederland opgeschud door een bizarre strafzaak, waarin drie mannen ervan verdacht worden tijdens huisfeestjes andere mannen te hebben gedrogeerd en geïnjecteerd met seropositief bloed. Beter bekend als de Groninger hiv-zaak.
Bleeding Love is geïnspireerd op dit waargebeurde verhaal en volgt de verdachten in hun gedoemde zoektocht naar een utopie. Het stuk verbeeldt hun eerste ontmoeting, tot het besluit om de wereld te besmetten. Hoe ver ga je voor de liefde?

error: Op de inhoud en afbeeldingen op deze site rust auteursrecht. Voor gebruik van het (beeld)materiaal kunt u contact opnemen met tsilla@tvcagency.nl