TvC'ers

TvC Agency

Contact

TvC Agency is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie
TvC Agency is aangesloten bij de Dutch Academy for Film

Telefilm Moos met TvC’ers Jip Smit en Sophie Höppener

Moos met in de hoofdrol TvC’er Jip Smit is te zien op 29 mei op NPO 3!!
Ook TvC’er Sophie Höppener is in deze film te zien en speelt de bijrol van Lizzy.

De telefilm, geregisseerd door Job Gosschalk, is geproduceerd door Kemna & Zonen en omroep KRO-NCRV.

Moos gaat over een meisje genaamd Moos. Moos’ leven bestaat uit koken, schoonmaken en helpen in de textielwinkel van haar vader Maup. Tijdens de viering van Chanoeka maakt een speciale gast zijn opwachting: Sam. Sam en Moos waren als kinderen onafscheidelijk tot hun sterke band ruw werd verbroken toen Sam met zijn ouders naar Israël verhuisde. Aangemoedigd door Sam besluit Moos haar dromen na te jagen, te beginnen met een auditie bij de Kleinkunstacademie.

Maar Moos komt er al snel achter dat een eigen leven opbouwen niet zo eenvoudig is als gedacht. Sam vraagt zich ondertussen af of zijn gevoelens voor Moos niet meer zijn dan vriendschappelijke.

Rollen worden vertolkt door Jip Smit, Daniel Cornelissen, Michiel Romeyn, Lineke Rijxman, Frederik Brom, Myranda Jongeling en Kees Hulst. Het scenario is geschreven door Judith Goudsmit en Job Gosschalk.

error: Op de inhoud en afbeeldingen op deze site rust auteursrecht. Voor gebruik van het (beeld)materiaal kunt u contact opnemen met tsilla@tvcagency.nl