TvC'ers

TvC Agency

Contact

TvC Agency is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie
TvC Agency is aangesloten bij de Dutch Academy for Film

Soldaat van Oranje – Theater na de Dam

Vanavond spelen de castleden van Soldaat van Oranje voor Theater na de Dam!
Met TvC’ers Jonathan Demoor en Sjoerd Spruijt.

Op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei om 21.00 uur zetten artiesten en theatermakers in heel Nederland zich in om deze dag nog meer betekenis te geven. 

Tijdens de zesde editie van Theater Na de Dam spelen gelijktijdig meer dan vijftig voorstellingen die ieder op hun eigen manier betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog.Onder de titel Als wij niets doen… brengen de castleden en het orkest van Soldaat van Oranje – De Musical een collage van gedichten en tekstfragmenten uit de Nederlandse literatuur waarin de Tweede Wereldoorlog en het maken van keuzes in oorlogstijd centraal staan. Vorig jaar werd deze productie voor het eerst uitgevoerd in de Leidse Schouwburg. Dit jaar is een vernieuwde versie gemaakt waarin onder andere de keuzes van een aantal karakters uit de Soldaat van Oranje – De Musical verder worden toegelicht. Elke keuze heeft een consequentie… Uiteraard spelen en zingen de acteurs ook scenes en nummers uit de voorstelling.

error: Op de inhoud en afbeeldingen op deze site rust auteursrecht. Voor gebruik van het (beeld)materiaal kunt u contact opnemen met tsilla@tvcagency.nl