TvC'ers

TvC Agency

Contact

TvC Agency is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie
TvC Agency is aangesloten bij de Dutch Academy for Film

Schuur Atelier met TvC’er Sander Plukaard

TvC’er Sander Plukaard is in mei te zien in Schuur Atelier van Toneelschuur Producties.
 
Schuur Atelier geeft jonge theatermakers de kans om zich in de luwte verder te ontwikkelen. Ze bieden onderdak aan jonge makers die onderzoek doen naar werkmethoden, samenwerking en repertoire. Tijdens deze avond in de studio’s van Toneelschuur Producties bent u getuige van een eerste theatrale presentatie van dit onderzoek. U zit met de neus bovenop het maakproces van een voorstelling.
 
In deze derde editie van het Schuur Atelier maakt Loek de Bakker de voorstelling ‘This will end in tears’.
Samen met de acteurs, waaronder Sander Plukaard, onderzoekt hij hoe emoties een plek kunnen krijgen in een wereld die abstracter of absurder is dan de echte wereld en toch kunnen blijven raken. In drie bombastische scènes ziet u de mens op de toppen van haar kunnen. De personages staan op de rand van instorten of van totale overgave. Hoe geef je deze emotionele momenten vorm? De Bakker en zijn acteurs vertrekken vanuit het realisme en zoeken daarna andere vormen op.
 
Zie de link voor de speellijst en kaarten!
error: Op de inhoud en afbeeldingen op deze site rust auteursrecht. Voor gebruik van het (beeld)materiaal kunt u contact opnemen met tsilla@tvcagency.nl