TvC'ers

TvC Agency

Contact

TvC Agency is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie
TvC Agency is aangesloten bij de Dutch Academy for Film

De revolutionairen met TvC’ers Matthijs IJgosse en Chiem Vreeken

Zie hier de speellijst van De Revolutionairen van Toneelschuur Producties, regie: Eline Arbo, met TvC’ers Matthijs IJgosse en Chiem Vreeken!
 
Eline Arbo had eerder dit seizoen een droomdebuut bij Toneelschuur Producties met Het lijden van de jonge Werther (met TvC’er Sander Plukaard), enthousiast ontvangen door pers en publiek en winnaar van de BNG Bank Theaterprijs 2018.
 
Nu maakt ze samen met 5 acteurs en een muzikant een voorstelling over het gedachtegoed van Albert Camus. Op theatrale en muzikale wijze staan zij stil bij thema’s als idealisme, existentialisme en rechtvaardigheid. En stellen zichzelf de vragen: Hoe ver zijn wij bereid te gaan om onze wereld vorm te geven? Zijn we in staat iets te doen of blijven we steken in mooie woorden? Kunnen we theater gebruiken om de wereld mooier te maken of hebben we daar rigoureuzere middelen voor nodig?
error: Op de inhoud en afbeeldingen op deze site rust auteursrecht. Voor gebruik van het (beeld)materiaal kunt u contact opnemen met tsilla@tvcagency.nl