TvC'ers

TvC Agency

Contact

TvC Agency is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie
TvC Agency is aangesloten bij de Dutch Academy for Film

De opnames van de telefilm Sam en Moos zijn begonnen

De opnames voor Sam en Moos zijn afgelopen zondag van start gegaan. TvC’er Jip Smit speelt Moos in romantische komedie van Kemna & Zonen en KRO-NCRV.

Sam en Moos zijn twee Joodse kinderen die alles samen doen. Hun sterke band wordt ruw verbroken wanneer Sam met zijn ouders naar Israeël verhuist. Met een gebroken hart blijft Moos alleen achter in Amsterdam. Vijftien jaar later heeft ze de rol overgenomen van haar inmiddels overleden moeder. Haar leven bestaat uit koken, schoonmaken en helpen in de textielwinkel van haar vader Maup. Tijdens de viering van Chanoeka maakt een speciale gast zijn opwachting: Sam, terug van zijn dienst in het Israëlische leger. Hij zorgt ervoor dat Moos beseft hoezeer haar leven in dienst staat van anderen. Aangemoedigd door Sam besluit ze haar eigen dromen na te jagen, te beginnen met een auditie bij de Kleinkunstacademie. Al snel komt ze erachter dat dat niet zo eenvoudig is. Sam vraagt zich ondertussen af of zijn gevoelens voor Moos niet meer zijn dan vriendschap.

Sam en Moos is een koosjere komedie waarin liefde en humor belangrijker zijn dan uiterlijke schijn.

error: Op de inhoud en afbeeldingen op deze site rust auteursrecht. Voor gebruik van het (beeld)materiaal kunt u contact opnemen met tsilla@tvcagency.nl