TvC'ers

TvC Agency

Contact

TvC Agency is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie
TvC Agency is aangesloten bij de Dutch Academy for Film

Anatol, The rise and fall of a sex symbol

Een 4-sterren recensie van het NRC voor: Anatol, The rise and fall of a sex symbol, met TvC’ers Sander Plukaard en Eva van Gessel!!
 
“Misschien wel hét hoogtepunt van de Parade: Anatol, The rise and fall of a sex symbol, gebaseerd op het toneelstuk van Arthur Schnitzler uit 1893. Casanova Anatol (fantastische rol van Sander Plukaard) houdt er heel wat affaires op na en ligt daardoor constant in de clinch met de vrouwen, zelfs op zijn eigen trouwdag. Geregisseerd door Nina Spijkers is Anatol een wervelende performance rond een groene Opel. Ingeblikt in dat autootje schallen nummers over liefde of gebroken harten. Er zijn achtervolgingen, beslagen ramen, kledingsstukken die blijven steken tussen een autoraampje én een onverwachte twist in het verhaal. Met Eva van Gessel (als vriend Max) en Keja Klaasje Kwestro (als alle dames die Anatol verslijt) loopt deze voorstelling over van hilariteit en spelplezier.”
 
Zie de link voor de speellijst.
error: Op de inhoud en afbeeldingen op deze site rust auteursrecht. Voor gebruik van het (beeld)materiaal kunt u contact opnemen met tsilla@tvcagency.nl